Reseptit avainsanalle tomaattinen

Tomaattinen kastike resepti

Ainekset 50-100 g voita 1 rkl vehnäjauhoja 5 dl vettä 1 kasvisliemikuutio 1 rkl paprikajauhetta 3 rkl kuivatut tomaatit-tuorejuustoa ½… Jatka lukemista »

Burgundin tomaattinen sikahirvipaisti resepti

Ainekset 1 kg hirvenpaistia 1 kg luutonta sianlihaa 1-2 Isoa sipulia 5-6 kpl valkosipulin kynsiä porkanaa lanttua 390 g chilitomaattimurskaa… Jatka lukemista »

Tomaattinen jauhelihapata resepti

Ainekset 400 g jauhelihaa 1 valkosipulinkynsi 1 pieni Sipuli 1 pss hernemaissiporkkanaa 100 g kuviopastaa 1 pss italiankeittoa (knorr) Ohjeet… Jatka lukemista »

Tomaattinen minestronekeitto resepti

Ainekset 100 g sipulia 2 kpl valkosipulinkynttä 1 rkl öljyä 150 g ylikypsää saunapalvikinkkua (siivuja) 1 pss keittovihanneksia (250g) 1… Jatka lukemista »

Tomaattinen broilerpastapaistos resepti

Ainekset 600 g broitsun maustamatonta filettä suikaleina 10 g oliiviöljyä 1 g mustapippurirouhetta 20 g soijakastiketta 400 g tummaa pastaa… Jatka lukemista »

Tomaattinen jauhelihakastike resepti

Ainekset 500 g jauhelihaa 1 pieni sipuli 2 valkosipulinkynttä 2 rkl jauhelihamaustetta 3 tl paprikajauhetta 3 tl basilikaa 3 tl… Jatka lukemista »

Tomaattinen soijarouhepiirakka resepti

Ainekset pohja: kts. Porkkana-fetajuustopiirakka täyte: 1 punasipuli 1 valkosipulinkynsi 1 paprika 5 aurinkokuivattua tomaattia 1-2 rkl tomaattipyreetä ½ dl pinjansiemeniä… Jatka lukemista »

Helppo tomaattinen jauhelihakastike resepti

Ainekset 400 g jauhelihaa 3 rkl vehnäjauhoja 1 prk tomaattisosetta n. 3 dl vettä suolaa Oreganoa juustoa Ohjeet Ruskista jauheliha…. Jatka lukemista »

tomaattinen pekonipasta resepti

Ainekset pastaa Pekonisuikaleita sipulia valkosipulia paprikaa tomaattimurskaa tuoreita yrttejä Ohjeet Kietä pastat kypsiksi. Silppua sipulit ja valkosipulit ja leikkaa pekonit… Jatka lukemista »

Tomaattinen Äyriäiskeitto resepti

Ainekset 5 dl paseerattua tomaattisosetta 140 g pekonia pienenä silppuna 2 kpl keltasipulia, silputtuna pieneksi 2 kpl kala- / kasvisliemikuutioita… Jatka lukemista »