Selaat reseptiä Naudan SisäfilePihvi resepti

Naudan SisäfilePihvi resepti

Ainekset
2 pihviä naudan sisäfileestä
suolaa
mustapippuria myllystä
2 siivua pekonia
Voita paistamiseen
Ohjeet
Leikkaa sisäfileestä noin 3 – 4 cm paksut pihvit. Taputtele hellästi
pihvit ja mausta jo tässä vaiheessa suolalla ja pippurilla
kauttaaltaan, ehtivät saada makua koska ovat paksuja. Kääri pihvit
pekonisiivuun, pekoni siis tulee ulkopinnalle ei leikkauskohtaan. Ei
tarvi kiinnittää tikuilla.
Laita pihvit pekonin liitoskohta pannua vasten vielä kylmälle pannulle
ja laita levy neloselle (1 – 6). Anna pannun lämmetä ja kääntele
rullaa, niin tulee tasaisen pyöreä pihvi ja pekoni ruskistuu mukavan
rapeaksi. Kun pekoni on kauttaaltaan ruskistunut, ruskista päädyt. Pidä
lämpö nelosella koko paiston ajan. Paina pihviä kevyesti ja kun se
tuntuu jämäkältä on pihvi mukavan medium. Jos haluat täysin kypsän
jatka kypsennystä vielä minuutin pari, tai jos haluat raaemman ota
pihvi pois kun se painettaessa on vielä melkoisen kimmoisa.
Leikkaa pihvin päälle valkosipulivoita tai jotain muuta maustevoita ja
tarjoa lisänä vaikkapa vuohenjuustoperunoita.

Hakusanat:

Selaat reseptiä Naudan SisäfilePihvi resepti
Reseptin Naudan SisäfilePihvi resepti arvostelu

Avainsanat: ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *