Selaat reseptiä Lanttumuhennos resepti

Lanttumuhennos resepti

Ainekset
1 kpl iso lanttu
1 kpl keltasipulia
1,5 rkl hunajaa
2 dl Kermaa
30 g voita
tuoretta tai kuivattua oreganoa
suolaa, pippuria
Ohjeet
Kuori ja kuutioi lanttu pieniksi, n. 0,5cm x 0,5cm kuutioiksi.
Hienonna keltasipuli silpuksi.
Kuumenna voi laakeassa pannussa. Lisää lantut ja sipuli ja freesaa
kevyesti.
Lisää kerma, hunaja ja oregano ja kypsytä miedolla lämmöllä n. 10 min/
kunnes lantut ovat pehmenneet. Lisää suolaa ja pippuria myllystä maun
mukaan.

Hakusanat:

Selaat reseptiä Lanttumuhennos resepti
Reseptin Lanttumuhennos resepti arvostelu

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *