Selaat reseptiä SUPPILOVAHVEROT / KANTTARELLIT SÄILÖNTÄ resepti

SUPPILOVAHVEROT / KANTTARELLIT SÄILÖNTÄ resepti

Ainekset
suppilovahveroita tai kanttarelleja
Ohjeet
PAKASTUS:
Puhdista ja pieni sienet, laita teflonpannulle ja kuumenna miedolla
lämmöllä, kunnes neste irtoaa ja haihtuu. Älä lisää rasvaa tai suolaa !
Jäähdytä. Laita pakasterasioihin ja pakasta. Säilyvät n. vuoden.
KUIVAUS:
Puhdista ja pieni sienet. Parhaan tuloksen saat hyötykuivurilla, mutta
50 asteisessa uunissakin onnistuu, luukku pidettävä auki. Sienten
täytyy tulla rapeiksi, nahkea ei ole tarpeeksi kuiva säilyäkseen.
Purkita tiiviisiin lasipurkkeihin, voit myös murentaa, jolloin tilaa
kuluu vähemmän.
Kuivattua rouhetta voi käyttää sellaisenaan ruokien mausteena, mutta
varsinaiseen sieniruokaan liota n. 1 h ennen käyttöä, liotusveden voi
myös käyttää.

Hakusanat:

Selaat reseptiä SUPPILOVAHVEROT / KANTTARELLIT SÄILÖNTÄ resepti
Reseptin SUPPILOVAHVEROT / KANTTARELLIT SÄILÖNTÄ resepti arvostelu

Avainsanat: , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *